Borstvoedingscursus Almere; Borstvoedingscursus;

Versterk een bijzondere band door je kindje aan de borst te voeden

Moedermelk is de beste voeding voor je baby. Het zorgt daarbij voor een intieme verbinding tussen jou en je pasgeboren kindje. Dat weten we al eeuwen. Maar waarom is borstvoeding geven eigenlijk zo goed? 

De natuurlijke taal tussen mama en baby

Borstvoeding

Zodra je baby uit je buik is, heeft hij of zij behoeftes. Genegenheid en voeding. Het aan de borst voeden versterkt jullie band en de moedermelk is compleet afgestemd op de behoefte van je baby. De samenstelling van de melk verandert naarmate je baby groeit en andere behoeften heeft. 

Lactatiekundige Almere

Zorg voor jezelf
Zo krijgt je baby altijd de juiste samenstelling van voedingsstoffen die nodig zijn om zich verder te ontwikkelen. De natuur heeft hier wel een beetje hulp bij nodig. Het is belangrijk dat de baby goed gevoed wordt en de moeder voldoende eet, drinkt en goed voor zichzelf zorgt.

Lactatiekundige Almere

Ontwikkeling
Al direct na de geboorte ontwikkelen belangrijke organen zich verder. De lever, nieren, longen, hersenen en het centrale zenuwstelsel. Moedermelk bevat precies de juiste ingrediënten voor deze ontwikkeling. 

Lactatiekundige Almere

Prematuur
Is je kindje te vroeg geboren? Uit onderzoek is gebleken dat borstvoeding door deze beschermde factoren daarbij extra belangrijk is voor een prematuur geboren baby.

Vragen?
Twijfel je of je borstvoeding mag geven of heb je een vraag?
Bel gerust ons lactatiekundige (
IBCLC) via 036-5450777 of stuur ons een bericht.

Wil je meer weten over het geven van borstvoeding?

Ja, graag