Borstvoedingscursus Almere; Borstvoedingscursus;

Een steuntje in de rug voor jou en je pasgeboren kindje

Het gevoel is onbeschrijfelijk. Voor het eerst je eigen kindje in je armen. Je wilt je baby vasthouden en niet meer loslaten. Een geboorte brengt vreugde, maar ook onzekerheid met zich mee. Krijgt je baby wel genoeg eten binnen? Welke kolf is geschikt? Hoe moet het wanneer je weer aan het werk gaat?

De verbintenis tussen mama en baby

Volg een borstvoedingscursus in Huizen

Wist je dat je ook bij een lactatiekundige kunt komen wanneer je geen specifieke problemen ondervindt bij het geven van borstvoeding? De lactatiekundige IBCLC geeft graag voorlichting over borstvoeding voor iedere (aanstaande) moeder, vader en partner. 

Voor jou
Twijfel je of je borstvoeding kunt geven vanwege een ziekte, operatie of medicijngebruik? Dan kun je contact met ons opnemen om hierover te praten of een plan van aanpak te maken. Ook als je geen specifiek probleem hebt kan je baat hebben bij begeleiding. De borstvoedingscursus bereidt je voor op het geven van borstvoeding. 

Inloopspreekuur
Een probleem bij borstvoeding komt vaak ongelegen. Daarom mag je altijd vragen stellen aan de lactatiekundige. Omega Kraamzorg in Huizen heeft hiervoor een Inloopspreekuur.

Twijfel over borstvoeding

Schrijf je in
Wil je jezelf goed voorbereiden op het geven van borstvoeding? Schrijf je in voor de cursus.

Twijfel over borstvoeding

Kraamzorg
Borstvoedingcursus.nl is een onderdeel van
Omega Kraamzorg.

Problemen bij borstvoeding

Vragen?
Heb je een vraag over de locaties waar de cursus gegeven wordt of wil je iets anders weten?
Bel 036-5450777 of stuur een ons een
bericht.

Hulp voor jou als (aanstaande) moeder?

Ja, graag